Vores menukort byder på et udsøgt udvalg af fisk og skaldyr, hvor vi lægger vægt på de fineste råvarer. Fiskens vej fra hav til bord afhænger af vind og vejr, fangstmetoder og sæsonens bedste muligheder. Derfor kan udvalget variere, så vi altid kan tilbyde havets bedste smagsoplevelser.
Frokostkort
(Mandag - lørdag kl. 11:30 - 15:00)
SMØRREBRØD
Karrysild
Æg, æble & løg
115,-
Stegt sild i champagne
Syltet kvæde & friteret kapers
135,-
Friteret sild
Sauteret grønkål & tyttebær
125,-
Fiskedeller
Syltede agurker & selleriremoulade
145,-
Røget dansk laks
Flødestuvet spinat & peberrod
155,-
Fiskefilet à la Meunière
Remoulade & citron
165,-
FROKOSTMENU
Karrysild
Røget dansk laks
Fiskefilet à la Meunière
295,-
FROKOSTRETTER
Tørmodnet Rødfisk
Selleri, ramsløg & muslingesauce
185,-
Søtunge à la Meunière
Kartofler, kapers & brunet smør
565,-
Bouillabaisse, kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner, Krogs klassiker siden 1910
365,-
Dagens fangst
Dagspris
SNACKS
Josephine østers natural
Citron & Mignonette
Pr. stk. 55,-
Rossini Caviar, Oscietra Selection, 30g
Brunet smør-vaffel, crème fraîche & purløg
595,-
Sprøde gougéres med Comté & blæksprutte
45,-
Péntoncle kammusling
Blodappelsin, agurk & purløg
45,-
OST & DESSERT
Ost & garniture
165,-
Hvid chokolade
Citrusfrugter & blodappelsinsorbet
135,-
Petit Fours
Fra 35,- pr. stk.
Aftenkort
(Mandag - lørdag kl. 17:00 - 22:00)
4-RETTERS MENU
Rimmet helleflynder
Kinaradise, beder & dashisauce
Chenin Blanc - Brash Higgins - McLaren Vale
Frikassé på hvid fisk
Asparges, Vesterhavsost & urter
Bordeaux Blanc - Château Carbonneau - Sainte-Foy
Tørmodnet rødfisk
Selleri, ramsløg & muslingesauce
Grüner Veltliner - Weinberghof Fritsch - Wagram
Hvid chokolade
Citrusfrugter & blodappelsinsorbet
Riesling Auslese - Thörle - Rheinhessen
595,-
Vinmenu 4 gl. 500,-
SNACKS
Sprøde gougéres med Comté & blæksprutte
45,-
Taskekrabbe
Hasselnødder & jordskokker
65,-
Charcuteri fra havet
Selektion fra Krogs Fiskeslagter
165,-
Péntoncle kammusling
Blodappelsin, agurk & purløg
45,-
Josephine østers natural
Citron & mignonette
55,-
Rossini Caviar, Oscietra Selection, 30g
Brunet smør-vaffel, crème fraîche & purløg
595,-
MINDRE RETTER
Kalix Löjrom
Kartoffel, friskost & ramsløg
145,-
Rimmet helleflynder
Kinaradise, agurk & dashisauce
155,-
Indbagt norsk kammusling
Torskechorizo & champagnesauce på høns
195,-
Aspargesfrikassé
Hvid fisk, Vesterhavsost & urter
165,-
Tørmodnet Rødfisk
Selleri, ramsløg & muslingesauce
185,-
Pighvar med kartoffelskæl
Noilly Prat sauce & vaniljesyltet kvæde
225,-
STØRRE RETTER
Bouillabaisse
Kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner
365,-
Søtunge à la Meunière
Kartofler, kapers & brunet smør
565,-
Grillet rødtunge
Selleri, miniporrer & sauce på Vesterhavsost
345,-
DESSERTER
Crêpes Suzette
165,-
Hvid chokolade
Citrusfrugter & blodappelsinsorbet
135,-
Ost & garniture
165,-
Petit Fours
Fra 35,- pr. stk
Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.
TASTING MENU
Østers & snacks
Rimmet helleflynder, kinaradise, agurk & Dashi-sauce
Chenin Blanc - Brash Higgins - McLaren Vale
Kalix Löjrom, kartoffel, friskost & ramsløg
Albariño - Abadìa de San Campio - Rias Baixas
Aspargesfrikassé, hvid fisk & Vesterhavsost & urter
Bordeaux Blanc - Château Carbonneau - Sainte-Foy
Indbagt norsk kammusling, torskechorizo & champagnesauce på høns
Brut Rosé - Bardiau - Champagne
Pighvar med kartoffelskæl, Noilly Prat sauce & vaniljesyltet kvæde
Pouilly-Fuisse - Eric Forest - Bourgogne
Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet
Riesling Auslese - Thörle - Rheinhessen
1195,-
Vinmenu 6 gl. 750,-
SKALDYRSFAD ROYAL
(Kan bestilles både frokost & aften - kun mod forudbestilling senest 24 timer før ankomst og kreditkort garanti)
Østers - Kammusling - Jomfruhummer - Hummer - Krabbeklør - Ceviche
Serveres med kolde saucer - vinaigrette - citron & brød
Minimum 2 personer
Pr. person 895,-
Tilkøb
Kongekrabbe + 100,- pp.
Caviar rossini, Oscietra 30g + 595,-
Vinkort
Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fåes også på glas. Se vores vinkort nedenfor.
Der tages forbehold for pludselige prisændringer, trykfejl o.lign
Derudover har vi også et stort udvalg af snaps, kaffe & the samt delikate cocktails.
KOKKENE PÅ KROGS
Hvis du er tilbagevendende gæst på Krogs Fiskerestaurant inden for de senere år, har du muligvis mødt køkkenchef Nikolaj Mortensen som selv er udlært fra Københavns ældste fiskerestaurant på Gammel Strand.
For Nikolaj er det at være køkkenchef et privilegeret ansvar, hvor han har mulighed for at sætte sit præg på den historiske restaurant – både i forhold til menuen og i forhold til samarbejdet i køkkenet. I køkkenet elsker han at gå gamle klassikere igennem og tilføje nye smage og elementer, mens han samtidig har været med til at udarbejde den bæredygtige profil, der blandt andet betyder, at vi anvender eksempelvis sandart fra Frederiksværk, der opdrættes af Aquapri under bæredygtige forhold i ferskvand. Derudover prioriterer vi altid garn- eller linefangst fremfor trawlfiskeri for at sikre en skånsom og miljøvenlig tilgang til fiskeriet. Vi tilbyder også vegetar- og veganerretter til gæster, der foretrækker det.
Hos Krogs tørmodner vi udvalgte fisk i 10 dage for at forbedre smagen og kvaliteten. Denne proces trækker væsken ud, øger koncentrationen af fedt og fremhæver de unikke smagsnuancer i hver art. Tørmodning giver en dybere smag, der gør vores fisk endnu mere delikat. Hos Krogs er vi stolte af at tilbyde vores gæster dette eksklusive håndværk! Glæd jer til, at vi snart åbner Krogs Fiskeslagter!
Nikolaj og hans ambitiøse team glæder sig til at forkæle jeres smagsløg.
Vi tager naturligvis hensyn til vegetarer, gængse allergier o.lign. blot vi er informeret herom på forhånd. Der er dog altid en risiko for krydskontaminering og restauranten påtager sig intet ansvar for eventuelle allergiske reaktioner forårsaget af mad, som er spist på restauranten.