Vores menukort byder på et udsøgt udvalg af fisk og skaldyr, hvor vi lægger vægt på de fineste råvarer. Fiskens vej fra hav til bord afhænger af vind og vejr, fangstmetoder og sæsonens bedste muligheder. Derfor kan udvalget variere, så vi altid kan tilbyde havets bedste smagsoplevelser.
Frokostkort
(mandag - lørdag kl. 11:30 - 15:00)
MENU
SMØRREBRØD
JULEFROKOSTEN
Karrysild
Stegt sild i Champagne
Friteret kulmule
Hjemmerøget Dansk laks
Risalamande
495,-
Karrysild, æg, æble & løg
125,-
Stegt sild i Champagne, syltet kvæde & friteret kapers
145,-
Friteret sild, sauteret grønkål & tyttebær
125,-
Fiskedeller, syltede agurker & selleriremoulade
155,-
Røget dansk laks, flødestuvet spinat & peberrod
175,-
Friteret kulmule, håndpillede rejser & sauce tartare
175,-
FROKOSTRETTER
Let frokostanretning
Tatar af vesterhavstorsk med syltede rødbeder,
estragon & hyldebærkapers
145,-
Dansk hummer, gratineret med trøffel & comté.
Vælg mellem hel eller halv hummer
Dagspris
Bouillabaisse, kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner, Krogs klassiker siden 1910
365,-
Dagens fangst
Dagspris
ØSTERS
Sentinelle
Irland 6stk. 175,-//12 stk. 325,-
Josephine
Frankrig 6 stk. 275,-//12 stk. 525,-
Gillardeau Spéciale
Frakrig 6 stk. 295,-//12 stk. 550,-
"Selection"
6 stk. 275,-//12 stk. 525,-
CAVIAR
Rossini
Black Label 30g //435,-
Rossini
Gold 30g // 495,-
Rossini
Oscietra 30g // 575,-
Serveret med kartoffelvaffel & garniture
OST & DESSERT
Oste fra Grand Fromage & garniture
165,-
Bûche de Noël
med nougat, tempereret chokolade & kirsebærsorbet
135,-
Petit four
35 pr. stk
Aftenkort
(Mandag - lørdag kl. 17:00 - 22:00)
4-RETTERS MENU
Tatar af vesterhavstorsk med syltede rødbeder,
estragon & hyldebærkapers
Cremet Hummersuppe med Quenelle Au Poisson
Kulmule med butternut squash, finger lime & Beurre Blanc
Bûche de Noël med nougat, tempereret chokolade & kirsebærsorbet
595,-
Vinmenu 500,-
6-RETTERS MENU
Tatar af vesterhavstorsk med syltede rødbeder, estragon & hyldebærkapers
Krogs 'Fish & chips', friteret Gigas østers fra Limfjorden & Sauce Hollandaise
Cremet Hummersuppe med Quenelle Au Poisson
Kulmule med butternut squash, finger lime & Beurre Blanc
Havtaske Rossini, trøffelcreme & madeirasauce
Tilsæt trøffel for 55,-
Bûche de Noël med nougat, tempereret chokolade & kirsebærsorbet
895,-
Vinmenu 750,-
6-retters menuen skal bestilles af hele bordet
ØSTERS
Sentinelle, Irland
6stk. 175,-//12 stk. 325,-
Josephine
Frankrig 6 stk. 275,-//12 stk. 525,-
Gillardeau Spéciale
France 6 stk. 295,-//12 stk. 550,-
"Selection"
6 stk. 275,-//12 stk. 525,-
CAVIAR
Rossini
Black Label 30g //435,-
Rossini
Gold 30g // 495,-
Rossini
Oscietra 30g // 575,-
Serveret med kartoffelvaffel & garniture
FORRETTER
Tatar af vesterhavstorsk med syltede rødbeder, estragon & hyldebærkapers
145,-
Cremet Hummersuppe med Quenelle Au Poisson
145,-
Krogs 'Fish & chips', friteret Gigas østers fra Limfjorden & Sauce Hollandaise
165,-
HOVEDRETTER
Bouillabaisse, kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner, Krogs klassiker siden 1910
365,-
Dansk hummer, gratineret med trøffel & comté
Vælg mellem hel eller halv hummer
Dagspris
Søtunge Walewska, hummer, trøffel, pommes duchesse & mornaysauce
495,-
DESSERTER
Oste fra Grand Fromage & garniture
165,-
Bûche de Noël
med nougat, tempereret chokolade & kirsebærsorbet
135,-
Crêpe suzette flamberet i verdens bedste Triple Sec.
Serveret med cremet vaniljeis
165,-
Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.
SKALDYRSFAD ROYAL
(Kan bestilles både frokost & aften - kun mod forudbestilling senest 24 timer før ankomst og kreditkort garanti)
Østers - Kammusling - jomfruhummer - Hummer - Krabbeklør - Rejer
Serveres med kolde saucer - vinaigrette - citron & brød
Minimum 2 personer
Per person 895,-
Tilkøb
Kongekrabbe + 100,- pp
Caviar Rossini, Black label 30g + 435,-
Caviar Rossini, Gold 30g + 495,-
Caviar rossini, Oscietra 30g + 575,-
Vinkort
Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fåes også på glas. Se vores vinkort nedenfor.
Der tages forbehold for pludselige prisændringer, trykfejl o.lign
Derudover har vi også et stort udvalg af snaps, kaffe & the samt delikate cocktails.
KOKKENE PÅ KROGS
Hvis du er tilbagevendende gæst på Krogs Fiskerestaurant inden for de senere år, har du muligvis mødt køkkenchef Nikolaj Mortensen som selv er udlært fra Københavns ældste fiskerestaurant på Gammel Strand.
For Nikolaj er det at være køkkenchef et privilegeret ansvar, hvor han har mulighed for at sætte sit præg på den historiske restaurant – både i forhold til menuen og i forhold til samarbejdet i køkkenet. I køkkenet elsker han at gå gamle klassikere igennem og tilføje nye smage og elementer, mens han samtidig har været med til at udarbejde den bæredygtige profil, der blandt andet betyder, at vi anvender eksempelvis sandart fra Frederiksværk, der opdrættes af Aquapri under bæredygtige forhold i ferskvand. Derudover prioriterer vi altid garn- eller linefangst fremfor trawlfiskeri for at sikre en skånsom og miljøvenlig tilgang til fiskeriet. Vi tilbyder også vegetar- og veganerretter til gæster, der foretrækker det.
Hos Krogs tørmodner vi udvalgte fisk i 10 dage for at forbedre smagen og kvaliteten. Denne proces trækker væsken ud, øger koncentrationen af fedt og fremhæver de unikke smagsnuancer i hver art. Tørmodning giver en dybere smag, der gør vores fisk endnu mere delikat. Hos Krogs er vi stolte af at tilbyde vores gæster dette eksklusive håndværk! Glæd jer til, at vi snart åbner Krogs Fiskeslagter!
Nikolaj og hans ambitiøse team glæder sig til at forkæle jeres smagsløg.
Vi tager naturligvis hensyn til vegetarer, gængse allergier o.lign. blot vi er informeret herom på forhånd. Der er dog altid en risiko for krydskontaminering og restauranten påtager sig intet ansvar for eventuelle allergiske reaktioner forårsaget af mad, som er spist på restauranten.