Vores menukort byder på et udsøgt udvalg af fisk og skaldyr, hvor vi lægger vægt på de fineste råvarer. Fiskens vej fra hav til bord afhænger af vind og vejr, fangstmetoder og sæsonens bedste muligheder. Derfor kan udvalget variere, så vi altid kan tilbyde havets bedste smagsoplevelser.
Frokostkort
(mandag - lørdag kl. 11:30 - 15:00)
SMØRREBRØD
Karrysild, æg, æble & løg
115,-
Stegt sild i champagne, syltet kvæde & friteret kapers
135,-
Friteret sild, sauteret grønkål & tyttebær
125,-
Fiskedeller, syltede agurker & selleriremoulade
145,-
Røget dansk laks, flødestuvet spinat & peberrod
155,-
Friteret kulmule, håndpillede rejser & sauce tartare
155,-
FROKOSTMENU
Karrysild
Røget dansk laks
Friteret kulmule
295,-
FROKOSTRETTER
Charcuterie fra havet:
Specialiteter fra Krogs fiskeslagter med sylt & grillet brød
165
Hummer, gratineret med trøffel & comté.
Vælg mellem hel eller halv hummer
Dagspris
Bouillabaisse, kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner, Krogs klassiker siden 1910
365,-
Dagens fangst
Dagspris
ØSTERS
Sentinelle
Irland 6stk. 175,-//12 stk. 325,-
Josephine
Frankrig 6 stk. 275,-//12 stk. 525,-
Gillardeau Spéciale
Frakrig 6 stk. 295,-//12 stk. 550,-
"Selection"
6 stk. 275,-//12 stk. 525,-
CAVIAR
Rossini
Black Label 30g //435,-
Rossini
Gold 30g // 495,-
Rossini
Oscietra 30g // 575,-
Serveret med kartoffelvaffel & garniture
OST & DESSERT
Ost & garniture
165,-
Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet
135
Petit four
35 pr. stk
Aftenkort
(Mandag - lørdag kl. 17:00 - 22:00)
4-RETTERS MENU
Ballotine af kulmule & laks,
med østerssauce, purløgsolie & sprød kål
Bønne-cassoulet med fiskekæber, hellefiskbacon & rosenkål
Kuller fyldt med chorizo, serveret med selleri,
kartoffel & beurre blanc
Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet
595,-
Vinmenu 500,-
ØSTERS
Sentinelle, Irland
6stk. 175,-//12 stk. 325,-
Josephine
Frankrig 6 stk. 275,-//12 stk. 525,-
Gillardeau Spéciale
France 6 stk. 295,-//12 stk. 550,-
"Selection"
6 stk. 275,-//12 stk. 525,-
CAVIAR
Rossini
Black Label 30g //435,-
Rossini
Gold 30g // 495,-
Rossini
Oscietra 30g // 575,-
Serveret med kartoffelvaffel & garniture
FORRETTER
Charcuterie fra havet:
Specialiteter fra Krogs fiskeslagter med sylt & grillet brød
165
Ballotine af kulmule og laks,
med østerssauce, purløgsolie & sprød kål
135
Bønne-cassoulet med fiskekæber, hellefiskbacon & rosenkål
135
HOVEDRETTER
Bouillabaisse, kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner, Krogs klassiker siden 1910
365,-
Kuller fyldt med chorizo,
serveret med selleri, kartoffel & beurre blanc
225
Søtunge Walewska, hummer, trøffel, pommes duchesse & mornaysauce
495,-
DESSERTER
Ost & garniture
165,-
Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet
135
Crêpe suzette flamberet i verdens bedste Triple Sec.
Serveret med cremet vaniljeis
165,-
Petit four
35 pr. stk
Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.
SKALDYRSFAD ROYAL
(Kan bestilles både frokost & aften - kun mod forudbestilling senest 24 timer før ankomst og kreditkort garanti)
Østers - Kammusling - jomfruhummer - Hummer - Krabbeklør - Rejer
Serveres med kolde saucer - vinaigrette - citron & brød
Minimum 2 personer
Per person 895,-
Tilkøb
Kongekrabbe + 100,- pp
Caviar Rossini, Black label 30g + 435,-
Caviar Rossini, Gold 30g + 495,-
Caviar rossini, Oscietra 30g + 575,-
Vinkort
Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fåes også på glas. Se vores vinkort nedenfor.
Der tages forbehold for pludselige prisændringer, trykfejl o.lign
Derudover har vi også et stort udvalg af snaps, kaffe & the samt delikate cocktails.
KOKKENE PÅ KROGS
Hvis du er tilbagevendende gæst på Krogs Fiskerestaurant inden for de senere år, har du muligvis mødt køkkenchef Nikolaj Mortensen som selv er udlært fra Københavns ældste fiskerestaurant på Gammel Strand.
For Nikolaj er det at være køkkenchef et privilegeret ansvar, hvor han har mulighed for at sætte sit præg på den historiske restaurant – både i forhold til menuen og i forhold til samarbejdet i køkkenet. I køkkenet elsker han at gå gamle klassikere igennem og tilføje nye smage og elementer, mens han samtidig har været med til at udarbejde den bæredygtige profil, der blandt andet betyder, at vi anvender eksempelvis sandart fra Frederiksværk, der opdrættes af Aquapri under bæredygtige forhold i ferskvand. Derudover prioriterer vi altid garn- eller linefangst fremfor trawlfiskeri for at sikre en skånsom og miljøvenlig tilgang til fiskeriet. Vi tilbyder også vegetar- og veganerretter til gæster, der foretrækker det.
Hos Krogs tørmodner vi udvalgte fisk i 10 dage for at forbedre smagen og kvaliteten. Denne proces trækker væsken ud, øger koncentrationen af fedt og fremhæver de unikke smagsnuancer i hver art. Tørmodning giver en dybere smag, der gør vores fisk endnu mere delikat. Hos Krogs er vi stolte af at tilbyde vores gæster dette eksklusive håndværk! Glæd jer til, at vi snart åbner Krogs Fiskeslagter!
Nikolaj og hans ambitiøse team glæder sig til at forkæle jeres smagsløg.
Vi tager naturligvis hensyn til vegetarer, gængse allergier o.lign. blot vi er informeret herom på forhånd. Der er dog altid en risiko for krydskontaminering og restauranten påtager sig intet ansvar for eventuelle allergiske reaktioner forårsaget af mad, som er spist på restauranten.