Vores menukort byder på et udsøgt udvalg af fisk og skaldyr, hvor vi lægger vægt på de fineste råvarer. Fiskens vej fra hav til bord afhænger af vind og vejr, fangstmetoder og sæsonens bedste muligheder. Derfor kan udvalget variere, så vi altid kan tilbyde havets bedste smagsoplevelser.

Frokostkort

(mandag - lørdag kl. 11:30 - 15:00)

SMØRREBRØD

Karrysild, æg, æble & løg
115,-

Stegt sild i champagne, syltet kvæde & friteret kapers
135,-

Friteret sild, sauteret grønkål & tyttebær
125,-

Fiskedeller, syltede agurker & selleriremoulade
145,-

Røget dansk laks, flødestuvet spinat & peberrod
155,-

Friteret kulmule, håndpillede rejser & sauce tartare
155,-

FROKOSTMENU
Karrysild
Røget dansk laks
Friteret kulmule
295,-

FROKOSTRETTER

Charcuterie fra havet:
Specialiteter fra Krogs fiskeslagter med sylt & grillet brød
165

Hummer, gratineret med trøffel & comté.
Vælg mellem hel eller halv hummer
Dagspris

Bouillabaisse, kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner, Krogs klassiker siden 1910
365,-

Dagens fangst
Dagspris

ØSTERS

Sentinelle
Irland 6stk. 175,-//12 stk. 325,-

Josephine
Frankrig 6 stk. 275,-//12 stk. 525,-

Gillardeau Spéciale
Frakrig 6 stk. 295,-//12 stk. 550,-

"Selection"
6 stk. 275,-//12 stk. 525,-

CAVIAR

Rossini
Black Label 30g //435,-

Rossini
Gold 30g // 495,-

Rossini
Oscietra 30g // 575,-

Serveret med kartoffelvaffel & garniture

OST & DESSERT

Ost & garniture
165,-

Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet
135

Petit four
35 pr. stk

Aftenkort

(Mandag - lørdag kl. 17:00 - 22:00)

4-RETTERS MENU

Ballotine af kulmule & laks,
med østerssauce, purløgsolie & sprød kål

Bønne-cassoulet med fiskekæber, hellefiskbacon & rosenkål

Kuller fyldt med chorizo, serveret med selleri,
kartoffel & beurre blanc

Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet

595,-
Vinmenu 500,-

ØSTERS

Sentinelle, Irland
6stk. 175,-//12 stk. 325,-

Josephine
Frankrig 6 stk. 275,-//12 stk. 525,-

Gillardeau Spéciale
France 6 stk. 295,-//12 stk. 550,-

"Selection"
6 stk. 275,-//12 stk. 525,-

CAVIAR

Rossini
Black Label 30g //435,-

Rossini
Gold 30g // 495,-

Rossini
Oscietra 30g // 575,-

Serveret med kartoffelvaffel & garniture

FORRETTER

Charcuterie fra havet:
Specialiteter fra Krogs fiskeslagter med sylt & grillet brød
165

Ballotine af kulmule og laks,
med østerssauce, purløgsolie & sprød kål
135

Bønne-cassoulet med fiskekæber, hellefiskbacon & rosenkål
135

HOVEDRETTER

Bouillabaisse, kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner, Krogs klassiker siden 1910
365,-

Kuller fyldt med chorizo,
serveret med selleri, kartoffel & beurre blanc
225

Søtunge Walewska, hummer, trøffel, pommes duchesse & mornaysauce
495,-

DESSERTER

Ost & garniture
165,-

Hvid chokolade, citrusfrugter & blodappelsinsorbet
135

Crêpe suzette flamberet i verdens bedste Triple Sec.
Serveret med cremet vaniljeis
165,-

Petit four
35 pr. stk

Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.

SKALDYRSFAD ROYAL
(Kan bestilles både frokost & aften - kun mod forudbestilling senest 24 timer før ankomst og kreditkort garanti)

Østers - Kammusling - jomfruhummer - Hummer - Krabbeklør - Rejer
Serveres med kolde saucer - vinaigrette - citron & brød

Minimum 2 personer
Per person 895,-

Tilkøb
Kongekrabbe + 100,- pp
Caviar Rossini, Black label 30g + 435,-
Caviar Rossini, Gold 30g + 495,-
Caviar rossini, Oscietra 30g + 575,-

Vinkort

Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fåes også på glas. Se vores vinkort nedenfor.
Der tages forbehold for pludselige prisændringer, trykfejl o.lign

Derudover har vi også et stort udvalg af snaps, kaffe & the samt delikate cocktails.


KOKKENE PÅ KROGS

Hvis du er tilbagevendende gæst på Krogs Fiskerestaurant inden for de senere år, har du muligvis mødt køkkenchef Nikolaj Mortensen som selv er udlært fra Københavns ældste fiskerestaurant på Gammel Strand. 

For Nikolaj er det at være køkkenchef et privilegeret ansvar, hvor han har mulighed for at sætte sit præg på den historiske restaurant – både i forhold til menuen og i forhold til samarbejdet i køkkenet. I køkkenet elsker han at gå gamle klassikere igennem og tilføje nye smage og elementer, mens han samtidig har været med til at udarbejde den bæredygtige profil, der blandt andet betyder, at vi anvender eksempelvis sandart fra Frederiksværk, der opdrættes af Aquapri under bæredygtige forhold i ferskvand. Derudover prioriterer vi altid garn- eller linefangst fremfor trawlfiskeri for at sikre en skånsom og miljøvenlig tilgang til fiskeriet. Vi tilbyder også vegetar- og veganerretter til gæster, der foretrækker det.

Hos Krogs tørmodner vi udvalgte fisk i 10 dage for at forbedre smagen og kvaliteten. Denne proces trækker væsken ud, øger koncentrationen af fedt og fremhæver de unikke smagsnuancer i hver art. Tørmodning giver en dybere smag, der gør vores fisk endnu mere delikat. Hos Krogs er vi stolte af at tilbyde vores gæster dette eksklusive håndværk! Glæd jer til, at vi snart åbner Krogs Fiskeslagter!

Nikolaj og hans ambitiøse team glæder sig til at forkæle jeres smagsløg.

Vi tager naturligvis hensyn til vegetarer, gængse allergier o.lign. blot vi er informeret herom på forhånd. Der er dog altid en risiko for krydskontaminering og restauranten påtager sig intet ansvar for eventuelle allergiske reaktioner forårsaget af mad, som er spist på restauranten.