2-RETTERS MENU KR 295 - HVER DAG FRA KL. 17.00 - 19.00

FORRET
Rogn & kartoffel, danske hjertemuslinger & urter

HOVEDRET
Havkat, syltet selleri, ramsløg & hønsesauce

295

Frokostkort

(mandag - lørdag kl. 11:30 - 15:00)

FROKOSTMENU

Smørrebrød i 3 serveringer

Stegt sild i Champagne
Syltede kvæder - pisket creme fraiche - friterede kapers

Røget dansk laks
Røræg - grillet spinat - Bianchetti trøffel - purløg

Sprødstegt torsk
Håndpillede rejer - citronmayo - ramsløg

295

ØSTERS

Sentinelle, Irland
3 stk. 95//6 stk. 175

Josephine, Frankrig
3 stk. 145//6 stk. 275

Gillardeau Spéciale, France
3 stk. 155//6 stk. 295

"Selection"
3 stk. 150//6 stk. 285

CAVIAR

Rogn
30g White sturgeon //425,-

Gastro Unika Royal Belgian
Gold 30g// 425,-

Gastro Unika Royal Belgian farm Osietra 30g// 575,-

Serveret med smørristet toast & garniture

MENU

SMØRREBRØD

Stegt sild i Champagne, syltede kvæder, creme fraiche & kapers
125
Fiskedeller, syltede agurker & remoulade
155

Røget dansk laks, røræg, grillet spinat, Bianchetti trøffel & purløg
175
Sprødstegt torsk, håndpillede rejer, citronmayo & ramsløg
175

FROKOSTRETTER

Dagens fangst
Spørg din tjener

Yellowtail kingfish, blegselleri relish, æble & sauce på agurk
145

Bouillabaisse, fisk, blåmuslinger, rouille & crouton
365

Helleflynder, grønne asparges, ramsløg & Sauce Nage
265

DESSERTER

Oste fra Grand Fromage
165,-

Citrontærte, hasselnøddecreme & marengs
145

Petit fours, 3 stk
75,-

 

Aftenkort

(Mandag - lørdag kl. 17:00 - 22:00)

4-RETTERS MENU

Rogn & kartoffel, danske hjertemuslinger & urter
Sauvignon Blanc, Regis et Sylvain, Loire, Frankrig

Helleflynder, grønne asparges, morkel & Noilly Prat
"Galatzó", BiniVista, Mallorca, Spanien

Havkat, syltet selleri, ramsløg & hønsesauce
Grauburgunder & Chardonnay Ahrweiler, Maibachfarm, Ahr, Tyskland

Citrontærte, hasselnøddecreme & marengs
Recioto di Soave "Luna Nova", Corte Mainente, Soave, Italien

545

Inkl. vinmenu 995

6-RETTERS MENU

Hamachi, blegselleri relish, æble & sauce på agurk
Chenin Blanc, Brash Higgins, Mclaren Vale, Australien

Rogn & kartoffel, danske hjertemuslinger & urter
Sauvignon Blanc, Regis et Sylvain, Loire, Frankrig

Norsk kammusling, syltet hybenrose, brødcrumble & persille
Fetească Regală, Crama Delta Dunării, Județul Tulcea, Rumænien

Helleflynder, grønne asparges, morkel & Noilly Prat
"Galatzó", BiniVista, Mallorca, Spanien

Havkat, syltet selleri, ramsløg & hønsesauce
Grauburgunder & Chardonnay Ahrweiler, Maibachfarm, Ahr, Tyskland

Citrontærte, hasselnøddecreme & marengs
Recioto di Soave "Luna Nova", Corte Mainente, Soave, Italien

795

Inkl. vinmenu 1395

6-retters menuen skal bestilles af hele bordet


ØSTERS

Sentinelle, Irland 3 stk. 95//6 stk. 175

Josephine, Frankrig 3 stk. 145//6 stk. 275

Gillardeau Spéciale, Frankrig 3 stk. 155//6 stk. 295

"Selection"
3 stk. 150//6 stk. 285

CAVIAR

Rogn
30g White sturgeon //425,-

Gastro Unika Royal Belgian
Gold 30g// 425,-

Gastro Unika Royal Belgian farm Osietra 30g// 575,-

Serveret med smørristet toast & garniture

KROGS KLASSIKERE

FORRETTER

Norsk kammusling, syltet hybenrose, brødcrumble & persille
175

Rogn & kartoffel, danske hjertemuslinger & urter
145

Helleflynder, grønne asparges, morkel & Noilly Prat
165

HOVEDRETTER

Dagens fangst Spørg din tjener

Bouillabaisse, kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner 365

Havkat, syltet selleri, ramsløg & hønsesauce
265

DESSERTER

Oste fra Grand Fromage
165,-

Citrontærte, hasselnøddecreme & marengs
145,-

Crepes Suzette
165,-

Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.

SKALDYRSFAD ROYAL
(Kan bestilles både frokost & aften - kun mod forudbestilling og kreditkort garanti)

Østers - Kammusling - jomfruhummer - Hummer - Krabbeklør - Rejer
Serveres med kolde saucer - vinaigrette - citron & brød

Minimum 2 personer
Per person 895,-

Tilkøb
Kongekrabbe +100,- pp
Rogn, 30g White sturgeon +425,-
Gastro Unika Royal Belgian Gold 30g +425,-
Gastro Unika Royal Belgian farm Osietra 30g +575,-

Vinkort

Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fåes også på glas. Se vores vinkort nedenfor.
Der tages forbehold for pludselige prisændringer, trykfejl o.lign

Derudover har vi også et stort udvalg af snaps, kaffe & the samt delikate cocktails.

Betalingskort
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr, hvil- ket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.


KOKKENE PÅ KROGS

Hvis du er tilbagevendende gæst på Krogs Fiskerestaurant inden for de senere år, har du muligvis mødt køkkenchef Nikolaj Mortensen som selv er udlært fra Københavns ældste fiskerestaurant på Gammel Strand. 

For Nikolaj er det at være køkkenchef et privilegeret ansvar, hvor han har mulighed for at sætte sit præg på den historiske restaurant – både i forhold til menuen og i forhold til samarbejdet i køkkenet. I køkkenet elsker han at gå gamle klassikere igennem og tilføje nye smage og elementer, mens han samtidig har været med til at udarbejde den bæredygtige profil, der blandt andet betyder, at ål ikke er på menukortet, at der handles med lokale, danske fiskere, og at der er vegetar- og veganeralternativer til de gæster, der foretrækker det. 

Nikolaj og hans ambitiøse team glæder sig til at forkæle jeres smagsløg.