2-RETTERS MENU KR 295 - HVER DAG FRA KL. 17.00 - 19.00
FORRET
Rogn & kartoffel, danske hjertemuslinger & urter
HOVEDRET
Havkat, syltet selleri, ramsløg & hønsesauce
295
Frokostkort
(mandag - lørdag kl. 11:30 - 15:00)
FROKOSTMENU
Smørrebrød i 3 serveringer
Stegt sild i Champagne
Syltede kvæder - pisket creme fraiche - friterede kapers
Røget dansk laks
Røræg - grillet spinat - Bianchetti trøffel - purløg
Sprødstegt torsk
Håndpillede rejer - citronmayo - ramsløg
295
ØSTERS
Sentinelle, Irland
3 stk. 95//6 stk. 175
Josephine, Frankrig
3 stk. 145//6 stk. 275
Gillardeau Spéciale, France
3 stk. 155//6 stk. 295
"Selection"
3 stk. 150//6 stk. 285
CAVIAR
Rogn
30g White sturgeon //425,-
Gastro Unika Royal Belgian
Gold 30g// 425,-
Gastro Unika Royal Belgian farm Osietra 30g// 575,-
Serveret med smørristet toast & garniture
MENU
SMØRREBRØD
Stegt sild i Champagne, syltede kvæder, creme fraiche & kapers
125
Fiskedeller, syltede agurker & remoulade
155
Røget dansk laks, røræg, grillet spinat, Bianchetti trøffel & purløg
175
Sprødstegt torsk, håndpillede rejer, citronmayo & ramsløg
175
FROKOSTRETTER
Dagens fangst
Spørg din tjener
Yellowtail kingfish, blegselleri relish, æble & sauce på agurk
145
Bouillabaisse, fisk, blåmuslinger, rouille & crouton
365
Helleflynder, grønne asparges, ramsløg & Sauce Nage
265
DESSERTER
Oste fra Grand Fromage
165,-
Citrontærte, hasselnøddecreme & marengs
145
Petit fours, 3 stk
75,-
Aftenkort
(Mandag - lørdag kl. 17:00 - 22:00)
4-RETTERS MENU
Rogn & kartoffel, danske hjertemuslinger & urter
Sauvignon Blanc, Regis et Sylvain, Loire, Frankrig
Helleflynder, grønne asparges, morkel & Noilly Prat
"Galatzó", BiniVista, Mallorca, Spanien
Havkat, syltet selleri, ramsløg & hønsesauce
Grauburgunder & Chardonnay Ahrweiler, Maibachfarm, Ahr, Tyskland
Citrontærte, hasselnøddecreme & marengs
Recioto di Soave "Luna Nova", Corte Mainente, Soave, Italien
545
Inkl. vinmenu 995
6-RETTERS MENU
Hamachi, blegselleri relish, æble & sauce på agurk
Chenin Blanc, Brash Higgins, Mclaren Vale, Australien
Rogn & kartoffel, danske hjertemuslinger & urter
Sauvignon Blanc, Regis et Sylvain, Loire, Frankrig
Norsk kammusling, syltet hybenrose, brødcrumble & persille
Fetească Regală, Crama Delta Dunării, Județul Tulcea, Rumænien
Helleflynder, grønne asparges, morkel & Noilly Prat
"Galatzó", BiniVista, Mallorca, Spanien
Havkat, syltet selleri, ramsløg & hønsesauce
Grauburgunder & Chardonnay Ahrweiler, Maibachfarm, Ahr, Tyskland
Citrontærte, hasselnøddecreme & marengs
Recioto di Soave "Luna Nova", Corte Mainente, Soave, Italien
795
Inkl. vinmenu 1395
6-retters menuen skal bestilles af hele bordet
ØSTERS
Sentinelle, Irland 3 stk. 95//6 stk. 175
Josephine, Frankrig 3 stk. 145//6 stk. 275
Gillardeau Spéciale, Frankrig 3 stk. 155//6 stk. 295
"Selection"
3 stk. 150//6 stk. 285
CAVIAR
Rogn
30g White sturgeon //425,-
Gastro Unika Royal Belgian
Gold 30g// 425,-
Gastro Unika Royal Belgian farm Osietra 30g// 575,-
Serveret med smørristet toast & garniture
KROGS KLASSIKERE
FORRETTER
Norsk kammusling, syltet hybenrose, brødcrumble & persille
175
Rogn & kartoffel, danske hjertemuslinger & urter
145
Helleflynder, grønne asparges, morkel & Noilly Prat
165
HOVEDRETTER
Dagens fangst Spørg din tjener
Bouillabaisse, kammusling, fisk, blåmuslinger, rouille & croutoner 365
Havkat, syltet selleri, ramsløg & hønsesauce
265
DESSERTER
Oste fra Grand Fromage
165,-
Citrontærte, hasselnøddecreme & marengs
145,-
Crepes Suzette
165,-
Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.
SKALDYRSFAD ROYAL
(Kan bestilles både frokost & aften - kun mod forudbestilling og kreditkort garanti)
Østers - Kammusling - jomfruhummer - Hummer - Krabbeklør - Rejer
Serveres med kolde saucer - vinaigrette - citron & brød
Minimum 2 personer
Per person 895,-
Tilkøb
Kongekrabbe +100,- pp
Rogn, 30g White sturgeon +425,-
Gastro Unika Royal Belgian Gold 30g +425,-
Gastro Unika Royal Belgian farm Osietra 30g +575,-
Vinkort
Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fåes også på glas. Se vores vinkort nedenfor.
Der tages forbehold for pludselige prisændringer, trykfejl o.lign
Derudover har vi også et stort udvalg af snaps, kaffe & the samt delikate cocktails.
Betalingskort
Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr, hvil- ket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.
KOKKENE PÅ KROGS
Hvis du er tilbagevendende gæst på Krogs Fiskerestaurant inden for de senere år, har du muligvis mødt køkkenchef Nikolaj Mortensen som selv er udlært fra Københavns ældste fiskerestaurant på Gammel Strand.
For Nikolaj er det at være køkkenchef et privilegeret ansvar, hvor han har mulighed for at sætte sit præg på den historiske restaurant – både i forhold til menuen og i forhold til samarbejdet i køkkenet. I køkkenet elsker han at gå gamle klassikere igennem og tilføje nye smage og elementer, mens han samtidig har været med til at udarbejde den bæredygtige profil, der blandt andet betyder, at ål ikke er på menukortet, at der handles med lokale, danske fiskere, og at der er vegetar- og veganeralternativer til de gæster, der foretrækker det.
Nikolaj og hans ambitiøse team glæder sig til at forkæle jeres smagsløg.