Menukort

SMØRREBRØD

(Vi anbefaler 2-3 st p.p.)

KROGS JULEFROKOSTBORD

Fire serveringer

3 slags sild – Koldrøget laks – Rejer
Bakskuld – And – Ribbensteg
Ris a l’amande

Minimum 2 personer og serveres til alle ved bordet
385,- pp

SILD

KROGS SILDESERVERING
(Udvalg af køkkenchefens højdespringere min. 2 personer)
165,-

KRYDDERSILD
Med syrnet creme fraiche, karse, kapers & grever
85,-

KARRYSILD
Æblesalat med chili & ristede løg
85,-

PORTVINS & SOLBÆR SILD
Med brøndkarse & appelsin
85,-

DILD OG AQUAVIT SILD
Med rå æggeblomme, radiser, dild & kommen
85,-

LUNE DOBBELT STEGTE SILD
Med fennikel, brunet smør & tyttebær
85,-

FISK & SKALDYR

KLIPFISK OG HUMMERRILLETTE
Med dildpickles & krydderurter
125,-

HÅNDPILLEDE REJER I TRÆNGSEL
Med håndpillede rejer, kogt æg, mayonnaise & citron
125,-

KROGS KOLDRØGET LAKS
Med æggesalat, peberrod & citron
125,-

FISKEFRIKADELLE
Med grov remoulade & agurkesalat
110,-

SMØRSTEGT SPÆTTEFILET
Med mayonnaise, sprød kål, ribs & kapers
125,-

LUNE BAKSKULD & SPEJLÆG
Med purløg, sennepssmør & rødbeder
125,-

KØD

SPRØDSTEGT ANDECONFIT
Svesker i armagnac, bagte æbler & timian
125,-

RIBBENSTEG
Med rødkål, puffede svær & agurkesalat
125,-

TATAR AF DANSK JERSEY
Rørt med cognac, æggeblomme og worchestershire sauce
125 ,-

OST

GAMMEL OST
Med romsky & karse
65,-

BLÅOST
Med brændevinsdruknede pærer
65,-

DESSERT

 

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE
Makroner & vanilje flødeskum
85,-

RIS A L’AMANDE
Lun kirsebærsovs
85,-

PETIT FOURS
40,-

SELSKABER

Forespørgsler vedr. selskaber på 8 personer eller mere sendes til email: krogs@krogs.dk
Selskaber på 8 personer eller mere skal venligst forudbestille menu. Vi tager naturligvis hensyn til vegetarer, allergier eller andre særlige behov. Blot giv os besked på forhånd herom.