Menukort

SMØRREBRØD

(Vi anbefaler 2-3 st p.p.)

KROGS FROKOSTBORD

Fire serveringer

3 slags sild
Rimmet laks – Rejer
Fiskefrikadelle – Oksespidsbryst
Æblekage

Minimum 2 personer og serveres til alle ved bordet
385,- p.p.

SILD

KROGS SILDESERVERING
(Udvalg af køkkenchefens højdespringere min. 2 personer)
165,-

KRYDDERSILD
Med syrnet creme fraiche, karse, kapers & grever
85,-

KARRYSILD
Æblesalat med chili & ristede løg
85,-

RØDBEDESILD
Rygeost & rødbedesalat
85,-

DILD OG AQUAVIT SILD
Med rå æggeblomme, radiser, dild & kommen
85,-

LUNE DOBBELT STEGTE SILD
Med fennikel, brunet smør & tyttebær
85,-

FISK & SKALDYR

KLIPFISK OG HUMMERRILLETTE
Med dildpickles & krydderurter
125,-

HÅNDPILLEDE REJER I TRÆNGSEL
Med kogt æg, mayonnaise & citron
125,-

RIMMET ISLANDSK LAKS
Med fennikel marmelade & røget ørredrogn
125,-

FISKEFRIKADELLE
Med grov remoulade & agurkesalat
110,-

SMØRSTEGT SPÆTTEFILET
Med stegesky, ribs, kapers, mayonnaise & dild
125,-

LUNE BAKSKULD & SPEJLÆG
Med sennepssmør, karse & rødbeder
125,-

KØD

HØNSESALAT
Syltede svampe, sprødt kyllingeskind & fuglegræs
125,-

BRAISERET OKSESPIDSBRYST
Stegt tomat, peberrod, spejlæg & karse
125,-

TATAR AF DANSK JERSEY
Rørt med cognac, æggeblomme og worchestershire sauce
125 ,-

SVINERILLETTE
Serveret lun med asier, estragonsennep & persille
125,-

OST

GAMMEL OST
Med romsky & karse
65,-

BLÅOST
Med brændevinsdruknede pærer
65,-

DESSERT

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE
Makroner & vaniljeflødeskum
85,-

CITRONFROMAGE
Karameliserede nødder & limemarengs
85,-

PETIT FOURS
40,-

SELSKABER

Forespørgsler vedr. selskaber på 8 personer eller mere sendes til email: krogs@krogs.dk
Selskaber på 8 personer eller mere skal venligst forudbestille menu. Vi tager naturligvis hensyn til vegetarer, allergier eller andre særlige behov. Blot giv os besked på forhånd herom.