Dining Week

Den populære restaurantfestival ‘Dining Week’ kommer endnu engang til byen i uge 7 og Krogs Fiskerestaurant deltager naturligvis igen i år.

Vi tilbyder følgende 3-retters menu:

Rimmet sandart
Lun muslingecreme – agurk – dildolie – sikrogn

Bagt torsk
Sauce bouillabaisse – safran & kartoffelpuré – glaskål & fennikelsalat

Vanillesyltede æbler
Rom butterscotch, krydderkage & valnøddeiscreme

***

Vegetarmenu:

Jordskokketatar
Tatar af bagte jordskokker – dild – boghvede – citronolie

Courgette linguine
Vegansk bouillabaisse –  kombu tang – frisk oregano – olivenolie

Vanillesyltede æbler
Valnøddegranité – hvid chokoladecreme

***

Følgende vinmenu kan tilkøbes:

Forret
1 glas Riesling fra Tinpothut, Marlborough, New Zealand. 2013

Hovedret
1 glas Chardonnay fra Francis Ford Coppola, Monterey Californien, USA. 2016

Dessert
1 glas Sauternes fra Chateau Grillon, Bordeaux, Frankrig. 2015

***

Billetter kan købes fra d. 11. januar via dette link

Vi glæder os til at se jer!