Om Krogs

Bg 21

I over 100 år har KROGs Fiskerestaurant serveret nogle af byens bedste fiskeretter. Sådan har det været siden 1910, og sådan er det stadig. Vores menukort byder derfor primært på klassiske fiskeretter, som vi serverer med et moderne udtryk. Vi tager udgangspunkt i årstidernes skiften og de bedste råvarer, vi kan få fat på.

Vores motto er at forny for at bevare. Vi har stor respekt for den historie, som KROGs Fiskerestaurant repræsenterer, og vi er stolte af at være en del af en over 100 år gammel fortælling.

Vores atmosfære er afslappet og hyggelig og med både mad og service i top. Og for at sikre dig en god oplevelse har vi samlet det bedste hold både i køkkenet og inde i restauranten.

Anders Rex, køkkenchef

Anders Rex står i spidsen for vores hold af dygtige kokke i køkkenet. Med erfaring fra danske og internationale toprestauranter har han de bedste forudsætninger for at glæde dig.

Senest har Anders haft ansvaret for med stor succes at relancere køkkenet på Brøndums Hotel i Skagen. Før det har han været vidt omkring og haft skeen både i molekylære eksperimenter hos The Fat Duck og i klassisk kogekunst på Ruths Hotel og Fakkelgården. Anders har også slået sine folder hos vores norske broderfolk på restauranterne Bagatelle og Maaemo i Oslo.

Werner Nymo, daglig leder

Werner Nymo har som daglig leder ansvaret for, at du som gæst får en god oplevelse på KROGs. Han har bred erfaring som kok, tjener og sommelier og står i spidsen for vores hold af dygtige tjenere, som er professionelle og i øjenhøjde med dig.

Som tidligere restaurantchef og sommelier gennem 8 år på Alberto K og senest som food & beverage-ansvarlig på Kokkedal Slot har Werner lang erfaring med at sikre gæsterne den bedste service.

Werner gør en dyd ud af at alle er velkomne hos KROGs – både hvis du kigger forbi til en hurtig bouillabaisse, og hvis du vælger at tilbringe hele aftenen hos os.