Menukort

SMØRREBRØD

(Vi anbefaler 2-3 st pp)

KROGS STORE FROKOSTBORD

Fire serveringer

3 slags sild
Koldrøget laks – Rejer – Fiskedelle
Hønsesalat – Tatar – Ribbensteg
Citronfromage

Minimum 2 personer og serveres til alle ved bordet
395 kr. pp

SILD

KROGS SILDE SERVERING
(Udvalg af køkkenchefens højdespringere min. 2 personer)
165 kr.

KRYDDERSILD
med syrnet økologisk creme fraiche, kapers, løg, dild & grever
85 kr.

KARRYSILD
Æblesalat med chili, ristede løg & smilende æg
85 kr.

ROGNSILD
Med stenbiderrogn, brøndkarse & smilende æg
85 kr.

DILD OG AQUAVIT SILD
Med rå æggeblomme & kommen
85 kr.

KARTOFFELMAD MED STENBIDERROGN
Mayonnaise, løgringe & dild
85 kr.

LUNE DOBBELTSTEGTE SILD
Med fennikel, tyttebær, brunet smør & eddike
85 kr.

FISK & SKALDYR

STENBIDERROGN
Creme fraiche, løg & blinis
145 kr.

HÅNDPILLEDE REJSER I TRÆNGSEL
Håndpillede rejer, kogt æg, mayonnaise & citron
145 kr.

KROGS KOLDRØGEDE LAKS
Med æggecreme, citron & sort peber
145 kr.

FISKEDELLE
Med rodfrugtspickles, mayonnaise & agurkesalat
110 kr.

SMØRSTEGT SPÆTTEFILET
Med grov remoulade & citron
125 kr.

STEGTE BAKSKULD
Med rødbede & sennepssovs
125 kr.

KØD

LUN RIBBENSTEG
Med æblesky, rødkål, agurkesalat & sprøde svær
115 kr.

HØNSESALAT
Med syltede rodfrugter & champignon
115 kr.

STEGT SPRÆNGT OKSEBRYST
Med pickles, peberrod, ristede løg og tomat
115 kr.

TATAR AF DANSK JERSEY
Rørt med Cognac, æggeblomme og Worchestershire sauce
125  kr.

TATAR MED STENBIDERROGN
Med citronmayonnaise og boghvedekerner
145 kr.

OST

GAMMEL OST
Med romsky
65 kr.

BLÅ OST
Med brændevins druknede pærer
65 kr.

DESSERT

CITRONFROMAGE
Karameliserede nødder & limemarengs
85 kr.

LUNE BLOMMER I ARMAGNAC
Is med Tahiti vanilje
85 kr.

PETIT FOURS
40 kr.

SELSKABER

Forespørgsler vedr. selskaber på 8 personer eller mere sendes til email: krogs@krogs.dk
Selskaber på 8 personer eller mere skal venligst forudbestille menu. Vi tager naturligvis hensyn til vegetarer, allergier eller andre særlige behov. Blot giv os besked på forhånd herom.