Frokost

SNACK
Sprøde & Salte
3 hapsere efter køkkenets lune – spørg tjeneren
45,-

ØSTERS

Franske østers
Fra Løgismose, Marennes Oléron
m. citron, skalotteløgsvinaigrette og toast melba
6 stk 175,-

SMØRREBRØD
(serveres på rugbrød)

Stegt sild
m. dild, kapers og rødløg
75,-

Rødspættefilet
m. citron, remoulade og marineret salat
85,-

Æg & rejer
m. Mayonnaise og citron
95,-

Roastbeef af dansk kødkvæg
m. peberrod, remoulade og ristede løg
85,-

FROKOSTRETTER

Moules Marinières
Danske limfjordsmuslinger dampet i hvidvin
135,-

1/2 kogt hummer
m. sommertomater og ristet brød
195,-

Rørt oksetatar
m. salat og sprøde kartofler
185,-

Krogs klassiske fiskesuppe
m. fangst fra danske farvande, spæde porrer og krydderurter
125,-

SPECIALITET
La Bouillabaisse marseillaise
m. fisk og skalddyr serveret med rouille og croutoner
265,-

DESSERT

Udvalg af franske og danske oste, 5 stk.
m. smørristet rugbrød, figenmarmelade og oliven
125,-

Creme brûlée
m. passionsfrugtsorbet
85,-

Variation af chokolade og hindbær
m. blødt og sprødt
95,-

Klassisk citrontærte
m. brændt marengs og sorbet
95,-

Hjemmelavet petit four til kaffen
2 stk. 25,-