Aften

Casserolle 13

SNACKS

Sprøde & Salte
3 hapsere efter køkkenets lune – spørg tjeneren
45,-

ØSTERS

FRANSKE ØSTERS
Fra Løgismose, Marennes Oléron
m. citron, skalotteløgsvinaigrette og toast melba
6 stk 175,-

FORRETTER

Krogs klassiske fiskesuppe
med fangst fra danske farvande, spæde porrer og krydderurter
125,-

Baerii kaviar fra Rossini, 30g
med garniture
425,-

1/2 kogt hummer
med sommertomater og ristet brød
195,-

Koldrøget fynbolaks
med salat af hytteost og citronpuré
125,-

Moules marinières
Danske limfjordsmuslinger dampet i hvidvin
135,-

Artiskok
syltet og frisk m. knuste macadamianødder og timianolie
115,-

Farseret vagtel
med majs og kantareller
135,-

HOVEDRETTER

SPECIALITET:
La bouillabaisse marseillaise
med fisk og skalddyr serveret med rouille og croutoner
265,-

Helstegt rødspætte
med brunet smør, kapers og sprødt brød
185,-

Pocheret pighvar à la Nage
med små gulerødder og krydderurtesalat
265,-

Skindstegt multe
med ærter på fransk maner & skummende rieslingsauce
225,-

250g ribeye af kornfodret kødkvæg
med trøffelsauce, stegt hjertesalat og pommes frites
265,-

DESSERT

Hjemmelavet petit four til kaffen
2 stk. 25,-

Udvalg franske og danske oste, 5 stk.
med smørristet rugbrød, figenmarmelade og oliven
125,-

Creme brûlée
med passionsfrugtsorbet
85,-

Variation af chokolade og hindbær
med blødt og sprødt
95,-

Klassisk citrontærte
m. brændt marengs og sorbet
95,-

Krogs tavlemenu
kun til aften
345,-