Aften

Casserolle 13

ØSTERS

Franske østers fra LØGISMOSE, Marennes Oléron, Fine de Claire str. TG
3 stk. 80,- / 6 stk. 160,- / 9 stk. 240,- / 12 stk. 300,-

SNACKS

Friskskåret Skagenskinke
Saltede mandler
Marinerede oliven

Alle snacks 35,-

FORRETTER

Baerii kaviar
fra Rossini, 30g m. garniture
495,-

Koldrøget laks
m. citroncreme, sprødt rugbrød og cruditesalat
125,-

Moules Marinières
dampede muslinger i hvidvin m. safran og urter
135,-

1/2 kogt dansk hummer
m. citronmayonnaise, salat og ristet brød
225,-

Krogs klassiske fiskesuppe
cremet fiskesuppe m. dampet hvidfisk og urter
155,-

Stegt confit af brissel
kalvebrissel m. løg, sprødt og urter
145,-

SPECIALITET

La bouillabaisse marseillaise
m. fisk og skaldyr serveret med rouille og croutoner
265,-

HOVEDRETTER

Rugmelstegt rødspætte
m. persillesauce, kartofler og agurkesalat
195,-

Frisk fangst fra Kattegat
m. blomkål, hasselnød og muslingesauce
245,-

Smørpocheret rødtunge
farseret m. jomfruhummer og sauce mousseline
255,-

Stegt pighvar
m. artiskokker tilberedt i hvidvin, gulerødder og løg
295-

Vegetar
cremet perlespelt m. morkler og Comté
185,-

Rørt kalvetatar
m. salat og sprøde kartofler
185,-

Entrecôte af dansk kødkvæg
serveres m. pommes frites og bearnaisesauce
295,-

DESSERTER

Udvalg af danske og franske oste
serveres m. smørristet rugbrød og figenmarmelade
125,-

Creme brûlée
m. vanilje fra Tahiti
95,-

Klassisk citrontærte
m. brændt marengs og sorbet
95,-

Chokolade fondant
af Valhrona chokolade m. vaniljeis
115,-

INFO

Aftenmenu: Mandag – søndag (alle ugens 7 dage) kl. 18.00 – 24.00 (køkkenet lukker kl. 22.00).
KROGs tager hensyn til allergier o. lign. Oplys blot dette i forbindelse med din reservation.